Vi står til deres tjeneste

Med nærmere 50 års erfaring i byggebransjen har Gaulin Bygg AS opparbeidet en solig komtetanse som gjør at vi kan påta oss alle typer byggeoppdrag. Nybygg av eneboliger, hytter, nærings- og landbruksbygg. Vi utfører også alle typer tilbygg og rehabilitering av bygg.

Gaulin Bygg AS har også faglærte murere som utfører alt i murerarbeid, støping og all slags flislegging. Denne delen av virksomheten har Martin Gaulin ansvaret for.

Fordi vårt administrasjonsbygg ligger i Ingedal mellom Skjeberg og Halden, er våre arbeidsområder primært Nedre Glommaregionen og Haldendistriktet, men vi har ved flere anledninger satt opp bygg andre steder i landet. Blant annet har vi flere hytter i Hafjell og Kvitfjell i Gudbrandsdalen.

I tillegg til solide håndverkstradisjoner som ballast, er vi nøye med å oppdatere våre kunnskaper etter hvert som nye byggeforskrifter, byggematerialer og teknikker krever det. Vi er således sertifisert både for våtrom og varmearbeider. Gaulin Bygg er godkjent  lærlingebedrift og har til enhver tid lærlinger i både tømrer- og murerfag. Dette fordi vi ønsker å sikre rekruttering til vår virksomhet, og for å videreføre vår fagkunnskap og håndverksstradisjoner til neste generasjon.

Gaulin Bygg AS ønsker å fremstå som totalentreprenør; det vil si at vi påtar oss hele byggeprosessen fra søknader og arkitekt til nøkkelferdig bygg. Faglærte tømrere og murere har vi ansatt i vårt eget firma, mens vi har samarbeidsavtaler med dyktige firmaer innen byggebransjen som arkitekt, maskinentreprenør, rørlegger, el-installatør,  malermester og blikkenslager. Dette gjør at byggherre kun trenger å forholde seg til oss under hele byggeprosessen.

Vi har også i flere år dratt nytte av å være medlem av Idehuskjeden og kan derfor tilby egen hus- hytte- og garasjekatalog med et rikt utvalg å velge blant.

Vår lange og solide håndverkstradisjoner og yrkesstolthet garanterer for fagmessig utførelse og konkuransedyktige priser innefor avtalte tidsrammer.